Preparación
da cabaza
Elaboración:
Para
empezar ábrese a cabaza , débese cortar pensando que logo será a
tapa da cabeza , así que co coitelo de serra facemos un círculo na
parte superior . Retiramos a polpa.
A continuación, debe ser cortada cun coitelo de serra
formando un círculo na parte superior.
Eliminamos a polpa e as
sementes e facemos un pequeno furado para expulsar o fume das
velas.
Despois de probar nun folio,
facemos o debuxo na cabaza cun marcador.
Eliminamos os residuos cun pano, poñemos unha candea dentro da cabaza e gozar da Noite feliz de Todos os Santos.
PARA OS MÁIS PEQUENOS DA CASA
Como
se talla unha cabaza
Escolle
a túa cabaza . O tamaño
non
importa pero procura que estea
máís
verde que madura. Durará
máis
tempo.
Coa
axuda dun familiar maior
corta
a parte superior da cabaza e
gárdaa.
Servirache
de tapa
Colle
unha culler e baleira o interior
da
cabaza . Límpaa moi ben
para
que quede só a tona dura do
exterior.
Talla
unha cara que produza moito
medo.
Cun coitelo ide tallando
os
ollos, o nariz e a boca.
Colocade
agora unha candea
no
interior e... a meter medo
á
veciña!
No hay comentarios:
Publicar un comentario